Gepersonaliseerd

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende

Digitale Proefdruk (gepersonaliseerd)

€ 3,00 (inclusief btw)

Je hebt een mooi kaartje gezien maar je twijfelt nog. Hoe zou het kaartje eruit zien met de naam van jullie kindje(s)? Je eigen teksten. Wil je dat graag eerst zien voor het bestellen van een kaartje dan kun je deze digitale proefdruk bestellen. Zo kun je mooi zien hoe het kaartje eruit zou gaan zien. 

Werkwijze bestellen:

♥Bestelling plaatsen: "Naam van kaart voor aanpassen" hier vul je de naam in van de collectiekaart waar jij graag een proefdruk van wenst te ontvangen. Vul de wensen in zodat ik jullie kaartje kan aanpassen en jullie wensen. Betreft het een enkele kaart dan hoef je niets in te vullen bij tekst binnenzijde, alleen bij achterzijde. Plaats nu je bestelling.

♥Extra wensen? Zoals foliedruk op je kaartje of een andere papiersoort? Geef dit dan even aan bij extra opmerkingen dan zal ik in de mail jullie over de mogelijkheden informeren.

♥Mail: Vergeet niet je mail adres te vermelden in de winkelwagen. Binnen 5 werkdagen ontvang je in jouw mailbox jouw digitale proefdruk van het kaartje dat jou aanspreekt, helemaal gepersonaliseerd naar jullie wensen!

♥Korting: besluiten jullie na het zien van de gepersonaliseerde proefdruk de kaartjes te bestellen via Studio Poppybird? Dan ontvang je het bedrag van de proefdruk in korting terug. Dit geldt alleen voor de kaart waar de digitale proef voor is gemaakt. Deze kortingscode ontvang je in de mail met de proefdruk.

 

 

 

© 2020 - 2022 studiopoppybird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel