Earth friendly

Vorige Artikel 8 van 63 Volgende

Envelop Paperwise

€ 0,40 (inclusief btw)

Bij een prachtig kaartje hoort een mooie envelop! Luxe enveloppen met mooie kleuren. Alle envelop zijn 120 grams puntklep enveloppen, gegomd. Wil je de envelop nog mooier maken kijk dan zeker eens bij de SLUITZEGELS.
Je bestelt het gewenste aantal enveloppen en ik zorg dat het juiste formaat passend bij je kaartje wordt geleverd. Twijfel je over welke kleur past nij jouw kaartje? Vraag gerust ik help je graag!

Over deze bijzondere envelop: De natuur kent geen afval, dat is de inspiratie van paperwise: afval is nuttig in een nieuwe toepassing. In dit geval als grondstof voor kwalitatief hoogwaardig, duurzaam papier en karton. Paperwise geeft landbouwafval een tweede leven. Bladeren en stengels die overblijven van de oogst worden bewerkt tot grondstof voor dit papier. Dit papier voldoet aan de hoogte kwaliteitsnormen.


Werkwijze bestellen:

♥Bestelling plaatsen: Kies het aantal enveloppen. 
♥Enveloppen vooraf: 

  • Wil je de kaartjes samen met de geboortekaartjes ontvangen? Kies dan "Nee".
  • Wil je de enveloppen liever vooraf ontvangen? Kies dan "Ja". Er komt dan een kleine toeslag bij van de pakketkosten  (verzenden van de geboortekaartjes is kosteloos)

♥Werkwijze & Bestelinformatie: Uitgebreide bestelinformatie, mooie extraatjes voor je kaartjes en de werkwijze. Je kunt hier alles over lezen bij WERKWIJZE BESTELLEN

 

 

 

 

 

 

 
© 2020 - 2022 studiopoppybird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel