Earth friendly

Vorige Artikel 6 van 48 Volgende

Envelop Paperwise

€ ..,..

Bij een prachtig kaartje hoort een mooie envelop! Luxe enveloppen met mooie kleuren. Wil je de envelop nog mooier maken kijk dan zeker eens bij de SLUITZEGELS.
Je bestelt het gewenste aantal enveloppen en ik zorg dat het juiste formaat passend bij je kaartje wordt geleverd. Twijfel je over welke kleur ik help je graag.

Over deze bijzondere envelop: De natuur kent geen afval, dat is de inspiratie van paperwise: afval is nuttig in een nieuwe toepassing. In dit geval als grondstof voor kwalitatief hoogwaardig, duurzaam papier en karton. Paperwise geeft landbouwafval een tweede leven. Bladeren en stengels die overblijven van de oogst worden bewerkt tot grondstof voor dit papier. Dit papier voldoet aan de hoogte kwaliteitsnormen.


Werkwijze bestellen:

♥Bestelling plaatsen: Kies het aantal enveloppen. Je ziet dan ook meteen de totaalprijs.
♥Vooraf verzenden: Wil je de kaartjes samen met de geboortekaartjes ontvangen? Kies dan "Nee". Wil je de enveloppen liever vooraf ontvangen? Kies dan "Ja". Er komt dan een kleine toeslag bij van de pakketkosten (verzenden van de geboortekaartjes is kosteloos). De knop aantal onderaan kun je op "1" laten staan.  
♥Werkwijze & Bestelinformatie: Uitgebreide bestelinformatie, mooie extraatjes voor je kaartjes en de werkwijze. Je kunt hier alles over lezen bij WERKWIJZE BESTELLEN

 


Product informatie:

 
CollectiePaperwise
KleurNatuurlijk creme
Gewicht120 grams papier
Type sluitinggegomd, puntklep aan lange zijde

 

 

 

© 2020 studiopoppybird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel