Met papier&envelopstaaltjes

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Papieren proefdruk

€ 4,95 (inclusief btw)

Wil je liever geen proefbox bestellen en echt een specifiek kaartje als papieren proefdruk voor je een bestelling plaatst? (Bij een bestelling van geboortekaartjes is 1 papieren proefdruk inbegrepen). Dat kan zeker. 

Wil je meerdere kaartjes eens bekijken? Dan is een proefbox een heel mooi idee, je leest er HIER meer over. Bij deze proefbox zit ook een kortingscode. Bij deze proefboxen zijn een aantal verschillende kaartjes uit verschillende collecties opgenomen, zo krijg je een mooi beeld van de mogelijkheden en de kwaliteit!

Hoe werkt bestellen?

  • Noteer de naam van het kaartje waar je een papieren proefdruk van wenst te ontvangen. Voor foliedruk kaarten en kaartjes uit de Duo & Specials geldt een toeslag op de proefdruk. 
  • Heb je een kaartje gezien zonder folie dan kun je de optie kiezen met foliedruk
  • Kies je voor folie geef dan ook even aan welke kleur folie je wenst (Goud-Zilver-Koper of Rose Goud)
  • Wil je graag een papieren proefdruk met jouw gegevens erop? Bestel dan ook de Digitale Proefdruk, ik neem dan binnen 2 werkdagen via mail contact op voor alle details te bespreken.

Bij deze papieren proefdruk zijn ook altijd papierstaaltjes en envelop kleuren staaltjes inbegrepen. De Duo & Specials hebben toeslag van € 10,- Dit omdat dit 2 kaarten betreffen met vaak speciale druktechnieken. In de proefbox zitten wel een aantal kaartjes van deze collectie. 

Besluit je na het zien van de proefdruk om jouw geboortekaartjes te bestellen bij Studio Poppybird dan ontvang je de kosten als korting op jouw geboortekaartjes.

Wordt liefdevol verpakt en met zorg verzonden!

© 2020 - 2022 studiopoppybird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel