Als dromen niet uitkomen en het leven anders loopt....


Mijn hoop is dat niemand deze pagina nodig zal gaan hebben. Dat je niet op zoek hoeft te gaan naar een rouwkaart. Maar helaas weet ik uit eigen ervaring dat het leven soms anders kan lopen. Dat je grootste droom, plots eindigt. En dan...dan moet je zaken gaan regelen en uitzoeken.

Dan zoek je rouwdrukwerk dat het gevoel weergeeft dat er niet alleen verdriet en pijn is maar ook trots en liefde. Heel veel liefde. En vanuit die trots en liefde wil je graag, een van de weinige dingen die je nog kan doen, met al die liefde en zorg doen. Sinds 2017 help ik ouders hiermee, met illustraties die trots en liefde laten overheersen.

Met troostende woorden, troostkaarten en met rouwdrukwerk. Een zachte, liefdevolle rouwkaarten collectie, persoonlijk en uniek omdat jullie kindje dat verdient en jullie als ouders ook. Vanuit mijn eigen ervaring kan ik steun en troost bieden en het juiste kaartje en drukwerk voor jullie verzorgen. Ik heb bewust gekozen wel op deze pagina ook deze kant te vermelden want het hoort bij het leven. Maar ook omdat ik weet hoe belangrijk het is. Want juist op dat moment dat je zoveel moet regelen. Het moment waarop je de weg niet kan vinden in alle verdriet en pijn. Dan is het fijn als er hulp is.

De rouwkaartjes collectie vind je dan ook terug op de plek waar alles voor mij mee begonnen is: Kusje op je tranen.

Kusje op je tranen is gestart in 2017 onder de naam Star and Rainbow. In 2022 is de naam aangepast naar Kusje op je tranen omdat er ook behoefte is aan troost bij elk verlies, niet alleen bij baby|kind verlies.

 

Het hoeft niet gezegd te worden dat ik hoop dat je deze pagina niet hoeft te bezoeken, maar weet dat ik met alle liefde je graag help aan een liefdevolle rouwkaart dat meer zegt dan alleen tranen en verdriet.

© 2020 - 2023 studiopoppybird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel