Hoe werkt het bestellen van geboortekaartjes bij Studio Poppybird

 

Een handig stappenplan dat jullie helpt bij het bestellen van een kaartje. Is er sprake van spoed of een andere bijzonderheid, neem dan even contact op, dan denk ik graag mee. Onduidelijkheden of liever eerst even contact voor jullie gaan bestellen? Neem gerust contact op, via de contact pagina vind je alle manieren hoe je mij kan bereiken. 

Onderstaande stappen zijn voor het bestellen van een collectiekaart. Voor een ontwerp op maat kaartje verwijs ik je graag naar de pagina:  Ontwerp op maat.

 

Stap 1:   

Het bestellen van de kaartjes

Maak een keuze, in de keuzelijst, uit het aantal gewenste geboortekaartjes. Het minimale aantal kaarten is 20 stuks. Het aantal onderaan kun je op 1 laten staan. Je ziet nu ook meteen het totaalbedrag.  Ook zijn er bij sommige kaarten nog papierkeuzes, mijn voorkeur voor de papiersoort staat altijd als eerste keuze.

Wist je dat:

Heb jij een kaartje gezien met foliedruk en wil je deze bestellen zonder foliedruk? Dat kan dan geldt er een andere (lagere) prijs. Stuur dan eerst een mailtje met jouw wensen, dan maak ik een aangepaste kaart voor jou aan. Hetzelfde geldt voor kaartjes zonder foliedruk die je graag wil bestellen met foliedruk. 

Na het bestellen van de kaarten stuur je een mail naar info@studiopoppybird.nl onder vermelding van je ordernummer, met daarin de wensen voor de teksten voor de geboortekaart. 

Aantallen

De aantallen die je kunt bestellen via de site starten vanaf 20 kaarten en lopen per 5 op.  Uiteraard kun je ook meer dan 150 kaarten bestellen.  Stuur dan even een mail dan pas ik de prijs voor je aan. Het is mogelijk minder dan 20 kaarten te bestellen echter zal de prijs niet veel lager zijn. Dit omdat ik kwalitatief hoogwaardig drukwerk lever en de opstartkosten bij de drukker anders te hoog zijn.

 

Enveloppen en extra's 

Wil je graag enveloppen meebestellen? Deze vind je hier. Deze dien je apart te bestellen, net als eventuele andere extra's zoals sluitzegels, postzegel (ontwerp) of paperclips, lint of koord mocht je deze wensen. Bij de enveloppen hoef je geen maat te kiezen, ik zorg dat het juiste formaat bij het door jou gekozen kaartje geleverd wordt. Twijfel je over de kleur? Ik adviseer je graag! 

Bij elke geboortekaart staat mijn advies voor de envelopkleur, die heel mooi past bij de kaart, uiteraard kun je elke andere kleur kiezen! 

Wist je dat? Als je een bepaalde kleur hebt besteld en na het ontvangen van de papieren proefdruk de kleur toch wenst te veranderen dan is dit kosteloos. De enveloppen worden namelijk pas besteld na het ontvangen van de papieren proefdruk. 

Mooie extraatjes voor je kaart en envelop

Bij  extra's vind je moois zoals paperclips en sluitzegels. In de collecties zijn een aantal dubbele kaarten opgenomen, deze kun je prachtig binden met een druppel paperclip. Zoals ook aangegeven zijn deze niet inclusief. Deze kun je los bestellen bij "Enveloppen en extra's". Ook vind je hier andere mooie extraatjes voor de kaart en envelop.

Wist je dat:

Lettertypes, teksten en andere kleine aanpassingen worden kosteloos door mij persoonlijk aangepast. Voor meer ingrijpende aanpassing kan een ontwerp toeslag gelden. Ik heb bewust gekozen om geen gebruik te maken van een editor maar persoonlijke service. 

De meeste kaartjes kunnen in een ander formaat besteld worden. Bepaalde illustraties hebben daarvoor meer aanpassingen nodig en er kan dan een toeslag gelden. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Woon je in België en heb je een vierkant kaartje gezien? Dan zet ik deze graag voor je om naar Belgisch vierkant waarmee je een postzegel kunt besparen. Heeft een kaartje een kleur vlak en zie je liever een andere kleur? Ook dat pas ik, kosteloos, voor je aan!

Kortom, elke aanpassing is mogelijk en service staat bij mij hoog in het vaandel. Stuur dus gerust een mail als ik iets voor je kan betekenen in de aanpassing van een collectiekaart!

 

Stap 2: 

Digitale proefdruk

Gelukt! Ik heb je bestelling ontvangen!  Ik vind het geweldig voor jou/jullie aan de slag te gaan om iets bijzonders te maken voor jullie wonder.  De meeste mensen bestellen de kaartjes ruim voor de geboorte. Zo heb ik de ruimte deze naar wens aan te passen en uiteraard worden de geboortegegevens na de geboorte aangepast. Ik neem binnen uiterlijk 5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling contact met je op met de eerste digitale proefdruk. Bestel je na de geboorte stuur dan even een what's app berichtje dan neem ik meteen contact met jullie op.  

 

Stap 3: 

Correcties & Proefdruk

Is het kaartje nog niet helemaal naar wens? Geen probleem, ik pas het met liefde voor jullie aan. In de prijzen zijn 2 correctie rondes inbegrepen. Mocht je na deze 2 rondes nog wijzigingen willen aanbrengen dan geldt hiervoor per correctie ronde een toeslag van € 17,50.

Zodra je helemaal tevreden bent, ga ik een proefdruk op papier bestellen bij de drukker. Zodra deze binnen is, verstuur ik deze aan jullie samen met een aantal envelop kleuren staaltjes. Heb je al enveloppen besteld in een bepaalde kleur en wil je de kleur wijzigen? Geen probleem dat kan! Zodra jullie de kleur van de enveloppen hebben gekozen bestel ik deze en worden deze zo spoedig mogelijk geleverd. Heb je gekozen voor niet vooraf leveren dan worden deze geleverd samen met de geboortekaartjes. 

 

 

Stap 4: 

Jullie kindje is geboren!

Nu is het wachten op de mooie dag dat de wereld weer wat mooier is geworden en jullie kindje is geboren! Graag ontvang ik van jullie de geboortegegevens. Indien nog niet bekend, de naam. Geboortedatum, geboortetijd, gewicht, lengte. Het fijnste en snelste is deze door te geven via what's app. Zo kan ik het snelste handelen. Binnen enkele uren stuur ik jullie via de mail de aangepaste digitale proef. Controleer deze goed op fouten en of alle gegevens correct zijn.  Ik zet drukwerk pas in, nadat jullie goedkeuring hebben gegeven op de laatste digitale controle proef. 

 

Stap 5: 

Bestellen drukwerk & verzending

Het is mijn streven dezelfde werkdag waarop ik het akkoord van de laatste definitieve proefdruk heb gekregen de kaarten te laten drukken. Wel wil ik benadrukken dat ik een product dat tot in de puntjes verzorgd is wil afleveren en haastige spoed is immers zelden goed. Mensen ontvangen liever een dag later een kaartje dan een kaartje dat er snel is maar niet perfect. ; )

Mijn streven is de kaartjes binnen 2-3 werkdagen na het akkoord bij jullie in huis te hebben. Ik ben hierin natuurlijk zelf ook afhankelijk van de snelheid van de post. Kaartjes met foliedruk hebben een langere levertijd, reken hiervoor 1 werkdag extra. Maar dan heb je wel ook iets extra bijzonders! Er is toch spoed of een andere reden waarom je de kaarten sneller in huis zou willen? Geef het mij door ik denk graag mee en zoek graag oplossingen. Op afspraak is het ook mogelijk de kaarten te komen ophalen (Brunssum-Limburg). 

Jullie pakket verstuur ik verzorgd en liefdevol verpakt met mijn felicitatie voor het kleine wonder. Tijd om de mooie kaarten uit te pakken te versturen en te laten bewonderen. De tijd van genieten van jullie kindje(s) kan gaan beginnen! De wereld is weer wat mooier geworden!

Veelgestelde vragen

De meest voorkomende vragen heb ik voor jullie samengevat en kun je HIER lezen. Heb je andere vragen, laat het gerust weten! 

 

 

 

 

© 2020 - 2024 studiopoppybird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel