Hoe werkt bestellen van geboortekaartjes?

Een handig stappenplan dat jullie helpt bij het bestellen van een kaartje. Is er sprake van spoed of een andere bijzonderheid, neem dan even contact op, dan denk ik graag mee. Onduidelijkheden of liever eerst even contact voor jullie gaan bestellen? Neem gerust contact op, via de contact pagina vind je alle manieren hoe je mij kan bereiken. 

Onderstaande stappen zijn voor het bestellen van een collectiekaart. Voor een ontwerp op maat kaartje verwijs ik je graag naar de pagina: 

ONTWERP OP MAAT

Stap 1:   

Het bestellen van de kaartjes

Kies het gewenste aantal geboortekaartjes (minimaal aantal is 20) en noteer de (voor zover bekend) gegevens. Weet je de teksten nog niet of wil je deze later doorgeven? Geen probleem! Ik help je indien gewenst graag mee. Niet voldoende ruimte voor je teksten? Stuur dan even een mail met je order nummer naar info@studiopoppybird.nl en vermeldt daarin je aanvullende teksten. Het aantal onderaan kun je op "1"laten staan. Na het invullen van de gegevens klik je op "Voeg toe aan winkelwagen"

Aantallen

De aantallen die je kunt bestellen via de site starten vanaf 20 kaarten en lopen per 10 op. Je kunt natuurlijk ook 75 kaarten bestellen echter zal de prijs gelijk zijn aan 80 kaartjes. Dus kun je er beter 5 extra bestellen of 5 minder. Vanaf 150 lopen de aantallen op naar 200 en 250 kaarten. Uiteraard kun je ook bijvoorbeeld 225 kaarten bestellen. Stuur dan even een mail dan pas ik de prijs voor je aan. Het is mogelijk minder dan 20 kaarten te bestellen echter zal de prijs niet veel lager zijn. Dit omdat ik kwalitatief hoogwaardig drukwerk lever en de opstartkosten bij de drukker anders te hoog zijn.

Het bestellen van de extra's

Wil je graag enveloppen meebestellen? Deze vind je bij MOOI VERZENDEN. Deze dien je apart te bestellen, net als sluitzegels, postzegel (ontwerp) en andere extra's zoals paperclips, lint of koord mocht je deze wensen. Bij de enveloppen hoef je geen maat te kiezen, ik zorg dat het juiste formaat bij het door jou gekozen kaartje geleverd wordt. Twijfel je over de kleur? Ik adviseer je graag! 

Mooie extra's

Bij mooie extra's vind je moois zoals paperclips en touw (heel mooi als decoratief extraatje bij je kaartje of om 2 kaarten te binden). Ook heel mooi voor een losse foto of labeltje aan het kaartje te bevestigen. Bij veel van de kaarten uit de "Duo en Specials" collectie gebruik ik een paperclip in druppelvorm. Zoals ook aangegeven zijn deze niet inclusief. Deze kun je los bestellen bij "MOOIE EXTRAS". Ook vind je hier prachtig hoog kwalitatief bindtouw, mooie labels en toffe houten elementjes die je kunt toevoegen aan je kaartje.

Wist je dat?

Lettertypes, teksten en andere kleine aanpassingen kosteloos door mij persoonlijk worden aangepast? Geen editor maar persoonlijke service. Ook kun je bij elk kaartje kiezen zonder foliedruk kiezen voor met foliedruk. Ook kan elk kaartje met foliedruk, zonder foliedruk gemaakt worden. 

Elk kaartje kan in een ander formaat besteld worden. Ik pas dat graag voor jullie aan! Van enkele kaart naar dubbele kaart of een andere maat. Woon je in België en heb je een vierkant kaartje gezien? Dan zet ik deze graag voor je om naar Belgisch vierkant waarmee je een postzegel kunt besparen. Heeft een kaartje een kleur vlak en zie je liever een andere kleur? Ook dat pas ik, kosteloos, voor je aan!

Kortom, elke aanpassing is mogelijk en service staat bij mij hoog in het vaandel. Stuur dus gerust een mail als ik iets voor je kan betekenen in de aanpassing van een collectiekaart!

 

Stap 2: 

Digitale proefdruk

Gelukt! Ik heb je bestelling ontvangen!  Ik vind het geweldig voor jou/jullie aan de slag te gaan om iets bijzonders te maken voor jullie wonder.  Ik neem binnen uiterlijk 5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling contact met je op met de eerste digitale proefdruk. Mocht ik nog vragen hebben of nog wat extra informatie nodig hebben om het kaartje perfect naar wens te maken neem ik soms nog eerder contact op.

 

Stap 3: 

Correcties & Proefdruk

Is het kaartje nog niet helemaal naar wens? Geen probleem, ik pas het met liefde voor jullie aan. In de prijzen zijn 3 correctie rondes inbegrepen. Mocht je na deze 3 rondes nog wijzigingen willen aanbrengen dan geldt hiervoor per correctie ronde een toeslag van € 17,50.

Zodra je helemaal tevreden bent, ga ik een proefdruk op papier bestellen bij de drukker. 

De proefdruk is kosteloos. Wil je later toch graag nog een nieuwe proefdruk dan kan ik deze voor je bestellen voor € 3,- (toeslag van €1,50 bij foliedruk)

Alles naar wens? Dan is dit ook het moment dat ik de enveloppen (indien je hebt gekozen voor vooraf verzenden) naar jullie toe ga sturen. Enveloppen besteld in een andere kleur en wil je na het zien van de proefdruk nog graag wijzigen? Geen enkel probleem. 

Heb je gekozen voor het niet vooraf leveren van de enveloppen dan ontvang je deze samen met de geboortekaartjes.

 

Stap 4: 

Jullie kindje is geboren!

Nu is het wachten op de mooie dag dat de wereld weer wat mooier is geworden en jullie kindje is geboren! Graag ontvang ik van jullie de geboortegegevens. Indien nog niet bekend, de naam. Geboortedatum, geboortetijd, gewicht, lengte. Het fijnste en snelste is deze door te geven via what's app. Zo kan ik het snelste handelen. Binnen enkele uren stuur ik jullie via de mail de aangepaste digitale proef. Controleer deze goed op fouten en of alle gegevens correct zijn.  

 

Stap 5: 

Bestellen drukwerk & verzending

Het is mijn streven dezelfde werkdag waarop ik het akkoord van de laatste definitieve proefdruk heb gekregen de kaarten te laten drukken. Wel wil ik benadrukken dat ik een product dat tot in de puntjes verzorgd is wil afleveren en haastige spoed is immers zelden goed. Mensen ontvangen liever een dag later een kaartje dan een kaartje dat er snel is maar niet perfect. ; )

Mijn streven is de kaartjes binnen 2-3 werkdagen na het akkoord bij jullie in huis te hebben. Vaak lukt dit al eerder. Kaartjes met foliedruk hebben een langere levertijd, reken hiervoor 1 werkdagen extra. Maar dan heb je wel ook iets extra bijzonders! Er is toch spoed of een andere reden waarom je de kaarten sneller in huis zou willen? Geef het mij door ik denk graag mee en zoek graag oplossingen. Op afspraak is het ook mogelijk de kaarten te komen ophalen (Brunssum-Limburg). Ook is het mogelijk indien je de kaartjes de eerstvolgende werkdag al in huis wil hebben deze rechtstreeks vanuit de drukker te sturen. 

Jullie pakket verstuur ik verzorgd en liefdevol verpakt met mijn felicitatie voor het kleine wonder. Tijd om de mooie kaarten uit te pakken te versturen en te laten bewonderen. De tijd van genieten van jullie kindje(s) kan gaan beginnen! De wereld is weer wat mooier geworden!

 

Veelgestelde vragen

De meest voorkomende vragen heb ik voor jullie samengevat en kun je HIER lezen. Heb je andere vragen, laat het gerust weten! 

 

 

 

 

© 2020 - 2022 studiopoppybird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel