De MixandMatch kaart

Deze optie is ideaal als je net iets meer zou willen. Het aanpassen van teksten/tekstkleuren en een kaartje in een ander formaat is altijd in de prijs inbegrepen. Maar soms is het kaartje nog niet precies zoals je in gedachten had. Misschien vind je de voorzijde van een kaart mooi, maar wil je deze combineren met de binnenzijde van een andere kaart. En de achterzijde van weer een andere kaart. Dat kan! Dan kies je voor de MixandMatch kaart en maak ik vanuit de bestaande collectie kaarten een voor jullie passend kaartje. 

Deze MixandMatch optie kun je ook gebruiken als je een kaart voor meerlingen zoekt. Op een aantal uitzonderingen na kan ik van elke kaart de illustraties aanpassen naar een meerlingen kaartje.

Zoek je een heel ander ontwerp, uniek voor jou ontworpen? Kijk dan even bij "Ontwerp op Maat".

Hoe werkt het bestellen van een MixandMatch kaartje? Kies hieronder het gewenste formaat en aantal. Bij de kaart prijzen is dan reeds de eenmalige toeslag van € 25,- berekend. Tijdens het bestelproces kun je nog aangeven welke kaarten je graag wil gaan samenvoegen. En dan neem ik binnen 24 uur na het plaatsen van je bestelling contact met je op en gaan ik jouw droomkaartje samenstellen!