Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Marcela Fornazier
  We hebben de gepersonaliseerde geboortekaart gemaakt met Melanie. Het was de beste keus. Ik nam contact met haar op toen ik 36 weken zwanger was en wilde een heel specifiek ontwerp. We praatten urenlang, ze stuurde me veel opties .. Altijd met veel genegenheid, geduld en efficiëntie. Het resultaat was perfect! Precies zoals ik me had voorgesteld. En de feedback van de kaarten was ongelooflijk. De verpakking en de goodies die ze ons stuurt zijn fantastisch, heel grillig. Heel erg bedankt dat je zo speciale bent.
 • Geplaatst door Marjolein
  Mijn 3 collega's verrast met een cadeaupakket op maat! Melanie kwam met het leuke idee om er echt iets persoonlijks van te maken dmv handgemaakte kaartjes met een afbeelding van de betreffende collega's nagemaakt.
  Verder dacht ze enorm mee en vroeg Melanie goed door over voor wie het pakket is, kenmerken ed. Hierdoor een super leuk, passend(!!) Cadeau kunnen geven. De collega's waren er stil van, dus het was perfect kloppend.

  Super service, heel leuk ingepakt en erg meedenkend!
 • Geplaatst door Lotte
  Lieve Mel,
  De geboorte kaartjes voor onze Guusje, heb jij met liefde gemaakt. Geen enkele aanpassing was je teveel! Steeds wilde wij een nieuw klein detail erbij, bijv. Een ringetje bij de grote zus. Oké zei je dan en een dag later kreeg ik alweer een nieuwe schets! Geweldig hoe jij voor ons dit kaartje gemaakt hebt!
  Zo persoonlijk en waardevol.

  Veel liefs
 • Geplaatst door Patricia Nijhoff
  Vorige week mocht ik mijn pakketje ontvangen met bestelde kaarten ik was er meteen helemaal weg van
  met liefde en zorg ingepakt een cadeautje op zich geweldig 👍🏻
© 2020 - 2021 studiopoppybird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel