Prijzen Collectie kaarten*


Aantal kaarten Prijs per kaart (enkele kaart) Prijs per kaart (dubbele kaart)
50 € 2,- € 2,45
60 € 1,95 € 2,40
70 € 1,95 € 2,40
80 € 1,90 € 2,35
90 € 1,85 € 2,30
100 € 1,75 € 2,20
110 € 1,70 € 2,15
120 € 1,65 € 2,05
130 € 1,65 € 2,-
140 € 1,55 € 2,-
150 € 1,50 € 1,95
>150 € 1,40 € 1,85

* Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW-verzendkosten-kleine aanpassingen-digitale proefdruk-

Exclusief extra's zoals: enveloppen/sluitzegels/postzegel

Prijzen Ontwerp op Maat*


De prijzen voor een ontwerp op maat zijn afhankelijk van een aantal factoren en gezien dit een uniek product is en maatwerk is een vaste prijs hierbij onmogelijk. Er zijn veel mogelijkheden: zoals een digitale illustratie of een illustratie in aquarel. Een kleine illustratie of een illustratie met veel items. Om toch een richtlijn te geven voor de prijzen van een ontwerp op maat de prijzen starten bij een digitale illustratie bij € 100,- en voor een illustratie in aquarel bij € 125,-.

Voor eenvoudigere ontwerpen zonder tekeningen (denk aan kleur vlakken) gelden lagere ontwerpprijzen.

Vraag gerust naar de mogelijkheden, ik maak graag geheel vrijblijvend een passende offerte op maat. 

 

Een ontwerp op maat is inclusief: 

  • 21% BTW - 5 schets en aanpassingsrondes - Digitale Proefdrukken - 1 papieren proefdruk - Digitaal bestand van het ontwerp (bij digitaal ontwerp) - Originele Illustratie (bij aquarel ontwerp) en verzendkosten.

Exclusief:

Drukwerkkosten (de prijzen zoals hierboven vermeldt bij de Collectie kaarten) en eventuele extra's als enveloppen/sluitzegels

Prijs proefbox


De prijs van een proefbox is € 3,95 inclusief 21% BTW

 

In het pakje vind je een aantal geboortekaartjes uit de collectie, in verschillende stijlen (aquarel/digitaal) en verschillende papiersoorten. Ook vind je staaltjes van enveloppen en sluitzegel. En pakket waarmee je kennis kan maken met mijn stijl en de producten. Ben je overtuigd en besluit je de kaarten te bestellen via Studio Poppybird? Dan krijg je met je kortingscode die je in de box vinden kan je aankoopbedrag als korting terug op je kaarten bestelling. En er zit altijd een leuk extraatje voor jou in de boxen!


Helaas biedt het postorderbedrijf PostNL geen service aan om een brievenbuspakje naar het buitenland te versturen tegen een gereduceerd tarief en ook de postzegels zijn aanzienlijk duurder. Om deze reden zijn de verzendkosten voor Belgische klanten helaas een stukje hoger. Ik betreur dat hier nog geen oplossing voor is maar zal zeker proberen voor de toekomst hier een oplossing voor te vinden.

Prijzen Enveloppen


Enveloppen Prijs per stuk
Diverse kleuren € 0,50
Kraft € 0,50
Paperwise (recycled) € 0,55
Metallic € 0,60

Prijzen enveloppen tegelijk met geboortedrukwerk Prijs
Nederland Gratis
België Gratis

Prijzen enveloppen vooraf Prijs
Nederland Gratis
België € 0,15* meerprijs per envelop

*Helaas biedt het postorderbedrijf PostNL geen service aan om een klein pakket naar het buitenland te versturen tegen een gereduceerd tarief. Om deze reden zijn de verzendkosten naar België aanzienlijk hoger dan naar Nederland en zit er een meerprijs op de envelopprijs bij verzending op voorhand. Ik betreur dat hier nog geen oplossing voor is maar zal zeker proberen voor de toekomst hier een oplossing voor te vinden.