Alle stappen van bestellen tot uitpakken van jullie geboortekaartjes

Ben je benieuwd maar wil je alles eerst nog in het echt bekijken? Bestel dan een proefbox! De kosten van deze box ontvang je als korting als je besloten hebt kaartjes te bestellen. Leuk toch? Je vind ze HIER.

Dit stappen plan kun je ook downloaden als PDF bestandje.

Stap 1:

Een van de belangrijkste stappen is het kiezen van een geboortekaartje! Hierin kun je kiezen tussen:

- een collectie kaartje

- een Mix and Match kaartje (als je een aantal collectie kaarten wil combineren of als je een kaart wil omzetten naar een meerlingen kaart)

- een nieuw ontwerp op maat gemaakt voor jullie (voor informatie/bestellen en een opdracht plaatsen verwijs ik je graag naar "Ontwerp op Maat")

Wist je dat? Formaat van de gekozen kaart, lettertypes, teksten kostenloos, door mij persoonlijk worden aangepast? Geen editor maar persoonlijke service. Ook kun je bij elk kaartje kiezen voor de naam in foliedruk.

 

Stap 2:

Kies het aantal kaarten en de keuze voor papier (informatie over papier vind je HIER) Je ziet nu ook meteen de totaalprijs van jouw kaarten.

 

Stap 3:

Vul de reeds bekende gegevens en alles dat je graag op jouw kaartje wil zien aan teksten en je extra wensen in op de invulvelden. Liever een andere maat? Geef dit ook even aan bij de opmerkingen. De meeste kaarten kunnen wat de illustratie betreft aangepast worden aan een andere maat. Voor afwijkende of veel grotere maten kan er een kleine toeslag berekend worden. Dit zal ik ook vooraf met je overleggen.

Onderaan zie je nog een knopje met aantal. Helaas kan ik deze knop niet verwijderen. Hier hoef je niets in te vullen. Je hebt immers al aangegeven hoeveel kaarten je graag wenst. Het aantal kun je dus op 1 laten staan.

 

Stap 4 & 5 & 6:

Bestel de eventuele extra's zoals enveloppen. Vind je het lastig welke kleur past bij jouw keuze kaartje? Geen probleem ik help je graag. (Als je een bepaalde kleur hebt besteld kunnen we gerust deze na het aanpassen van je kaartje nog omzetten in een andere kleur). Geef ook even aan of je deze graag op voorhand wil ontvangen of samen met de geboortekaartjes. Voor Nederlandse klanten is het op voorhand versturen gratis. Voor Belgische klanten geldt er helaas een toeslag voor het op voorhand verzenden van enveloppen. Waarom dat is lees je bij de Veelgestelde vragen. Wil je er graag mooie bijpassende sluitzegels bij? Of een bestandje waarmee je super leuke matchende postzegels bij PostNL kunt bestellen? Dan kun je deze ook mee bestellen. (Je vind ze hier: Enveloppen/Sluitzegels/Postzegels)

 

Stap 7:

Alles staat in de winkelwagen en je kunt gaan bestellen. Vul al je gegevens in (zodat ik ook contact met je op kan nemen ; ) ) en opmerkingen kun je ook nog plaatsen tijdens het bestelproces. (Liever eerst even contact? Geen probleem mail/app/postduif alles mag) Je kunt betalen via IDEAL/Bancontact of via betalen via overschrijving of op factuur. Bij de laatste twee opties dien je wel rekening te houden dat de betaling op tijd ontvangen dient te zijn voor ik enveloppen of kaarten kan bestellen.

 

Stap 8:

Gelukt! Ik heb je bestelling ontvangen!  Ik vind het super voor jou/jullie aan de slag te gaan om iets bijzonders te maken voor jullie wonder.  Ik neem binnen 5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling contact met je op met de eerste digitale proef. Mocht ik nog vragen hebben of nog wat extra informatie nodig hebben om het kaartje perfect naar wens te maken neem ik soms nog eerder contact op.

 

Stap 9:

Nog niet helemaal tevreden? Ik pas graag nog voor je aan en stuur je nieuwe digitale proefdrukken. Zodra het kaartje helemaal naar wens is ben ik pas tevreden.

 

Stap 10:

Zodra je helemaal tevreden bent en ervoor hebt gekozen de enveloppen vooraf te laten leveren kunnen deze verzonden worden. Dit doe ik altijd bewust pas op dit punt zodat als je toch nog wat wijzigingen hebt aangebracht aan bijvoorbeeld kleuren je gerust nog kan switchen met de envelop kleur of je sluitzegels. Ik verstuur in principe standaard geen papieren proefdruk, wil je deze toch graag bestellen kijk dan even HIER.

 

Stap 11:

Het mooie moment is aangebroken, jullie baby of baby's zijn geboren! Een hele warme, liefdevolle felicitatie! Zo snel als mogelijk stuur je via what's app (voorkeur) - er is een handige "meld een geboorte" knop op de site te vinden - / sms / mail alle gegevens die nog nodig zijn voor het kaartje. Let hierbij goed op dat deze gegevens correct zijn ik kan helaas niet instaan voor spelling en drukfouten die verkeerd zijn doorgegeven. Dezelfde dag (uiterlijk een werkdag later) stuur ik de laatste digitale proef ter controle. Is deze akkoord dan geef ik de drukwerk bestanden door aan mijn vaste drukker en gaan zij de mooiste kaartjes drukken.

 

Stap 12:

Het is mijn streven dezelfde werkdag waarop ik het akkoord van de laatste definitieve proefdruk heb gekregen de kaarten te laten drukken. Wel wil ik benadrukken dat ik een product dat tot in de puntjes is verzorgd wil afleveren en haastige spoed is immers zelden goed. Mensen ontvangen liever een dag later een kaartje dan een kaartje dat er snel is maar niet perfect. ; )

Mijn streven is de kaartjes binnen 2-3 werkdagen na het akkoord bij jullie in huis te hebben. Vaak lukt dit al eerder. Kaartjes met foliedruk hebben een langere levertijd. Reken hier 2-3 dagen extra voor. Maar dan heb je wel ook iets extra bijzonders!

Er is toch spoed of een andere reden waarom je de kaarten sneller in huis zou willen? Geef het mij door ik denk graag mee en zoek graag oplossingen.

Op afspraak is het ook mogelijk de kaarten te komen ophalen.

Je pakje verstuur ik verzorgd en liefdevol verpakt met mijn felicitatie voor het kleine wonder. Tijd om de mooie kaarten uit te pakken te versturen en te laten bewonderen. De tijd van genieten van jullie kindje(s) kan gaan beginnen! De wereld is weer wat mooier geworden...