Een persoonlijk ontwerp - Uniek - Gemaakt met liefde, zorg en toewijding - En een vleugje magie

Spreekt mijn stijl je aan? En ben je op zoek naar het unieke, persoonlijke geboortekaartje dat niemand anders heeft voor jouw kindje(s)? 

Ik maak met zorg en veel toewijding iets bijzonders voor je. Digitaal of in aquarel. Altijd met de hand gemaakt en vooral met bergen aan liefde!

 

Hoe werkt dat precies en wat zijn de prijzen?

 

Een ontwerp op maat is handwerk en uniek.

Daarom is het moeilijk een vaste prijs hieraan te verbinden en kan de prijs pas bepaald worden als ik weet wat je/jullie wensen zijn. 

Voor een illustratie op maat gemaakt kun je kiezen tussen een aquarel illustratie of een digitale illustratie. De prijs is afhankelijk van de maat en complexiteit van de gewenste illustratie.

Een prijs indicatie vind je bij de prijslijsten maar afhankelijk van jouw wensen maak ik vrijblijvend een passende offerte.

 

Vooraf ontvang je een indicatie van de wachttijd voor jouw persoonlijke illustratie. Graag hoor ik als de offerte akkoord is wat meer over jou/jullie. Ik vind het fijn om te weten wie je bent en wat je wensen zijn voor de illustratie. Voor mij is het maken van een persoonlijk ontwerp meer dan tekenen en schilderen. Ik leg mijn gevoel in elke illustratie en werk vanuit mijn hart. Bij digitale illustraties ontvang je in hoge resolutie een PDF bestand waarmee je later nog een mooie print kan laten maken voor bijvoorbeeld de babykamer.

Bij aquarel illustraties ontvang je het originele schilderijtje als mooie herinnering.

 Omdat ik mijn met zorg gemaakte illustraties ook verzorgd als eindproduct wil kunnen afleveren zijn geboortekaartjes op maat altijd een compleet pakket, inclusief het drukwerk. Ik wil de beste kwaliteit bieden en zorgen dat je product van begin tot einde tot in de puntjes verzorgd is.

 

Hoelang duurt het?

 

Een gemiddeld ontwerp op maat, vanaf het eerste contact met je wensen tot aan het eindproduct kost ongeveer 2-3 maanden. Ik werk met alle zorg, liefde en zorgvuldigheid aan elke illustratie. Hou dus rekening met het bestellen van een product op maat met deze levertijden. Bepaalde maanden zijn iets drukker als andere, dus zeker voor geboorteontwerpen wil ik je vragen op tijd contact op te nemen.

 

Niet alleen voor geboortekaartjes!

 

Een illustratie voor de kinderkamer, in huis of een portretje van jullie gezin?  Maar ook voor een bijzonder logo, boek illustraties en branding maak ik graag iets bijzonders! Neem gerust contact op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ik kijk er naar uit iets unieks te mogen maken!

 

Vragen of een offerte laten maken?

 

Stuur mij via onderstaand contactformulier een vrijblijvend berichtje met je vragen/wensen.  Een mailtje mag natuurlijk ook: info@studiopoppybird.nl 

Wil je meteen een offerte aanvragen voor een geboortekaartje op maat? Dan heb ik een handig aanvraag formulier wat je kunt invullen, deze vind je HIER

Nog geen goed idee van wat je graag zou willen? Ik laat mijn creatieve brein graag mee brainstormen ;)

 

Ontwerp Op Maat