Foto: Daniel Frissen Fotografie

ONTWERP OP MAAT

Spreekt mijn stijl jullie aan? En zijn jullie op zoek naar een uniek, persoonlijk en handgemaakt geboortekaartje dat niemand anders heeft? Dan maak ik met veel zorg en toewijding een bijzonder kaartje voor jullie.
Handgetekend met veel liefde!

 

WAT KOST EEN KAARTJE OP MAAT?

Een ontwerp op maat is handwerk en uniek. Daarom is het moeilijk een vaste prijs hieraan te verbinden en kan de prijs pas bepaald worden als ik weet wat je/jullie wensen zijn. Voor een ontwerp op maat zijn er veel mogelijkheden en keuzes. Wil je graag een lijn portret tekening van jullie gezin als geboortekaartje? Of een rustig ontwerp, een kleurrijke illustratie. Aquarel of digitaal. Tal van mogelijkheden en alles kan. 

Aan de hand van jullie wensen maak ik een vrijblijvende offerte. Jullie kunnen dan rustig nadenken of ik de persoon ben die voor jullie een persoonlijk en uniek ontwerp mag gaan maken. Wil je graag meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op door een mail te sturen naar klantenservice@poppybird.nl

 

WERKWIJZE

Na het akkoord op de offerte, ga ik jullie inplannen in mijn agenda. Voor mij is het maken van een persoonlijk ontwerp meer dan tekenen en schilderen. Ik leg mijn gevoel in elke illustratie en werk vanuit mijn hart. Het is mogelijk om naast de illustraties voor het geboortekaartje ook een persoonlijke postzegel en/of sluitzegel te laten maken. 
Daarnaast zijn er ook nog veel prachtige producten verkrijgbaar zoals een geboortebord, tuinbord, raamsticker en zelfs een kraambezoekboek in de stijl van jullie kaartje!

Uniek is uniek bij Poppybird en jullie persoonlijke ontwerp gebruik ik dan ook niet voor collectiekaarten.

 Omdat ik mijn met zorg gemaakte illustraties ook verzorgd als eindproduct wil kunnen afleveren zijn geboortekaartjes op maat altijd een compleet pakket, inclusief het drukwerk. Ik wil de beste kwaliteit bieden en zorgen dat je product van begin tot einde tot in de puntjes verzorgd is. Het is dus helaas niet mogelijk alleen een ontwerp af te nemen.

 

AANVRAGEN

Mooie dingen kosten tijd. Ik werk met alle zorg, liefde en zorgvuldigheid aan elke illustratie. Gezien de vele aanvragen voor een geboortekaart op maat is het raadzaam op tijd jullie aanvraag te doen. Nog geen goed idee van wat je graag zou willen? Ik laat mijn creatieve brein graag mee brainstormen ;)

 

NIET ALLEEN VOOR GEBOORTEKAARTJES

Een illustratie voor de kinderkamer, in huis of een portretje van jullie gezin?  Maar ook voor een bijzonder logo, boek illustraties en branding maak ik graag iets bijzonders! Neem gerust contact op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ik kijk er naar uit iets unieks te mogen maken!

PORTFOLIO

Via instagram kun je de geboortekaartjes die ik heb mogen maken bekijken. In 2024 komt er een nieuwe website online voor de collectie geboortekaarten en aldaar kun je ook een portfolio vinden. 

 

 

 

 

 

© 2020 - 2024 studiopoppybird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel