Ontwerp op maat

Spreekt mijn stijl jullie aan? En ben je op zoek naar een uniek, persoonlijk en handgemaakt geboortekaartje dat niemand anders heeft? Dan maak ik met veel zorg en toewijding een bijzonder kaartje voor jullie. Handgetekend met veel liefde!

 

Wat zijn de prijzen?

Een ontwerp op maat is handwerk en uniek. Daarom is het moeilijk een vaste prijs hieraan te verbinden en kan de prijs pas bepaald worden als ik weet wat je/jullie wensen zijn. Voor een ontwerp op maat zijn er veel mogelijkheden en keuzes. Wil je graag een lijn portret tekening van jullie gezin als geboortekaartje? Of een rustig ontwerp, een kleurrijke illustratie. Aquarel of digitaal. Tal van mogelijkheden en alles kan. 

Omdat ik heel goed begrijp dat je toch graag een richtlijn wil hebben maak ik altijd aan de hand van jullie wensen een vrijblijvende offerte. Zodat je rustig kan nadenken of ik de persoon ben die voor jullie een persoonlijk en uniek ontwerp mag gaan maken. Prijzen voor een ontwerp op maat starten vanaf € 150,- tot € 250,- afhankelijk van de gewenste soort illustratie. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

 

Werkwijze

Zodra ik het akkoord op de offerte heb ontvangen, ga ik jullie inplannen. Op het moment dat ik start hoor ik graag al jullie wensen en gedachtes over de gewenste illustratie. Voor mij is het maken van een persoonlijk ontwerp meer dan tekenen en schilderen. Ik leg mijn gevoel in elke illustratie en werk vanuit mijn hart. Bij digitale illustraties ontvang je jullie illustratie ook in hoge resolutie als PDF bestand waarmee je later ook nog een mooie print kan laten maken voor bijvoorbeeld de babykamer. 

Uniek is uniek bij Studio Poppybird en jouw persoonlijke ontwerp gebruik ik dan ook niet voor collectiekaarten.

 Omdat ik mijn met zorg gemaakte illustraties ook verzorgd als eindproduct wil kunnen afleveren zijn geboortekaartjes op maat altijd een compleet pakket, inclusief het drukwerk. Ik wil de beste kwaliteit bieden en zorgen dat je product van begin tot einde tot in de puntjes verzorgd is.

 

Wanneer starten?

Een gemiddeld ontwerp op maat, vanaf het eerste contact met je wensen tot aan het eindproduct kost ongeveer 2 maanden. Het is natuurlijk ook afhankelijk van het ontwerp en de techniek (digital/aquarel).  Ik werk met alle zorg, liefde en zorgvuldigheid aan elke illustratie. En hou dus liever wat ruimere tijden aan.  Bepaalde maanden zijn iets drukker als andere, dus zeker voor geboorteontwerpen wil ik je vragen op tijd contact op te nemen.

 

Niet alleen voor geboortekaartjes!

Een illustratie voor de kinderkamer, in huis of een portretje van jullie gezin?  Maar ook voor een bijzonder logo, boek illustraties en branding maak ik graag iets bijzonders! Neem gerust contact op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ik kijk er naar uit iets unieks te mogen maken!

 

Vragen, informatie of een offerte laten maken?

Stuur mij via het contactformulier een vrijblijvend berichtje met je vragen/wensen.  Ook kun je mij bereiken via mail.

Een offerte is altijd vrijblijvend.

Nog geen goed idee van wat je graag zou willen? Ik laat mijn creatieve brein graag mee brainstormen ;)

 

 

 

 

© 2020 - 2023 studiopoppybird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel