Helaas heeft "mijnwebwinkel" besloten het voormalige gastenboek niet meer aan te bieden op de site. Om de mooie en liefdevolle reviews niet verloren te laten gaan zijn deze hier nog terug te lezen.

Nieuwe beoordelingen en jouw mening kun je vanaf heden plaatsen via TrustPilot, jouw mening telt en klanttevredenheid is voor mij heel belangrijk. Ik werk hard voor alles dat ik maak en doe en een review is enorm welkom en waardeeer ik enorm!

Plaats een review

Berichten uit het oude gastenboek:

 

18-12-2020 - 20:25:03

Marcela Fornazier | Geboortekaartje Louisa

We hebben de gepersonaliseerde geboortekaart gemaakt met Melanie. Het was de beste keus. Ik nam contact met haar op toen ik 36 weken zwanger was en wilde een heel specifiek ontwerp. We praatten urenlang, ze stuurde me veel opties .. Altijd met veel genegenheid, geduld en efficiëntie. Het resultaat was perfect! Precies zoals ik me had voorgesteld. En de feedback van de kaarten was ongelooflijk. De verpakking en de goodies die ze ons stuurt zijn fantastisch, heel grillig. Heel erg bedankt dat je zo speciale bent. :+

 

27-09-2020 - 15:17:41

Marjolein

Mijn 3 collega's verrast met een cadeaupakket op maat! Melanie kwam met het leuke idee om er echt iets persoonlijks van te maken dmv handgemaakte kaartjes met een afbeelding van de betreffende collega's nagemaakt.
Verder dacht ze enorm mee en vroeg Melanie goed door over voor wie het pakket is, kenmerken ed. Hierdoor een super leuk, passend(!!) Cadeau kunnen geven. De collega's waren er stil van, dus het was perfect kloppend.

Super service, heel leuk ingepakt en erg meedenkend!

 

27-09-2020 - 15:16:53

Lotte | Geboortekaart Guusje

Lieve Mel,
De geboorte kaartjes voor onze Guusje, heb jij met liefde gemaakt. Geen enkele aanpassing was je teveel! Steeds wilde wij een nieuw klein detail erbij, bijv. Een ringetje bij de grote zus. Oké zei je dan en een dag later kreeg ik alweer een nieuwe schets! Geweldig hoe jij voor ons dit kaartje gemaakt hebt!
Zo persoonlijk en waardevol.

Veel liefs

15-09-2020 - 23:27:35

Patricia Nijhoff

Vorige week mocht ik mijn pakketje ontvangen met bestelde kaarten ik was er meteen helemaal weg van
met liefde en zorg ingepakt een cadeautje op zich geweldig 👍🏻

 

© 2020 - 2021 studiopoppybird | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel